perjantai 2. kesäkuuta 2017

IDEAS FOR TITLES - PART 2

Julkaisin muutama viikko sitten postauksen, jossa esittelin kuvien kera ideoita erilaisille otsikoille bullet journalissa. Tänään tulee toinen osa noita ideoita! Näissä kuvissa oon siis kirjoitellut päivämääriä ja viikonpäiviä, mutta näitä ideoita voi tietysti soveltaa myös minkä tahansa muun sivun tai listan otsikoihin!

Oon käyttänyt näiden tekemiseen Mildlinereita ja Stabilon point88 -kyniä, mutta mitkä tahansa muutkin tussit ja kynät sopii varmasti! Ja lisäksi, monet on Instagramissa (@bujoetmore) kyselleet, miten Mildinerit tai Stabilot näkyy tai vuotaa Leuchtturm1917 -vihkon sivuissa läpi, niin näissä kuvissa saatatte myös sellaista huomata!

I posted a couple of weeks ago a post in which I showed you a few ideas for different kinds of titles in your bullet journal. Today I have the second round of those ideas for you! In these photos I've been writing the dates and days of the week, but you can of course apply these ideas for any other page's or list's title!

I've used Mildliners and Stabilo point 88 -pens for doing these, but I'm sure any markers and colored pens will work! In addition to that, a lot of people have asked me on Instagram (@bujoetmore) who the Mildliners and Stabilos ghost or bleed through the pages of a Leuchtturm1917 -notebook, so you can see some of that in these photos too!

mildliner

bullet journal otsikko ideoita

lettering style ideas

bujoilu

bujo ideoita

bullet journal title ideas

bujo title ideas

bullet journal ideas

Mikä näistä ideoista on sun lemppari?

Which of these ideas is your favorite?

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Se on yksi omiakin suosikkeja! :)

   Poista
  2. Mä niin haluaisin nuo Mildlinerit, mutten jaksais opetella ulkomaisia nettikauppatilaushässäköitä.. 😂

   Poista
  3. Mietin pitkään samaa, mutta eipä noita juttuja ollut sitten kovin vaikea opetella! Teet vaan paypal -tilin (jos sulla ei jo oo), mikä on hirmu helppoo! Sit vaan tilaat ebaysta ne, mikä on myös tosi helppoa!

   Poista
 2. Nää oli kyllä kaikki tosi kivoja, nyt ei noussut selkeää suosikkia! :)

  VastaaPoista